Buzë të kuqe si Kendall Jenner


Në mesin e ngjyrës së errët dhe asaj rozë, edhe buzëkuqi me ngjyrë të kuqe është duke u kthyer në trend.

Emri i kësaj sezone është ngjyra e kuqe, ku ka shumë mënyra se si mund ta zbukuroni veten në përditshmëri.

Për nder të ditëlindjes së saj, inspirohuni nga Kendall Jenner, e cila është eksperte sa i përket kombinimit të buzëve të kuqe me rroba të ndryshme!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤