Bukuroshja zeshkane shtatzënë

View Gallery
8 Photos
Bukuroshja zeshkane shtatzënë
d41477578832

Bukuroshja zeshkane shtatzënë
d11477578823

Bukuroshja zeshkane shtatzënë
d21477578826

Bukuroshja zeshkane shtatzënë
d31477578829

Bukuroshja zeshkane shtatzënë
d51477578834

Bukuroshja zeshkane shtatzënë
d61477578837

Bukuroshja zeshkane shtatzënë
d71477578840

Bukuroshja zeshkane shtatzënë
d81477578842

Ajo u detyrua së fundmi për të mohuar se ka një të dashur të ri pas një seri akuzash.

Por, shtatzëna Stephanie Davis ka lënë pas problemet për të shijuar një shëtitje solo në palzhin e Tenerifës, shkruan Daily Mail.

23-vjeçarja tregoi barkun e saj të fryrë me bikine dy-pjesëshë bardhë e zi, me të cilat dukej mjaft në formë.

Bikinet e saj të vogla si rrjetë, bën që ajo të zbuloi edhe tatuazhet me motive lulesh dhe trëndafilash.

Bukuroshja zeshkane dukej në disponim të mirë, derisa shijoi ujin dhe rërën në peisazhin përrallor.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤