‘Bukuria është poshtë ujit’ – Arron Hough bie nga anija…

View Gallery
5 Photos
‘Bukuria është poshtë ujit’ – Arron Hough bie nga anija…
uji1

‘Bukuria është poshtë ujit’ – Arron Hough bie nga anija…
uji2

‘Bukuria është poshtë ujit’ – Arron Hough bie nga anija…
uji3

‘Bukuria është poshtë ujit’ – Arron Hough bie nga anija…
uji4

‘Bukuria është poshtë ujit’ – Arron Hough bie nga anija…
uji5

Disa ditë pasi një këngëtar i njohur gjerman u hodh nga një kroçiere teksa ishte në lëvizje, një skenar i ngjashëm u regjistrua me një britanik.

Gjermani Daniel Kueblblock kishte dhënë sinjale se mund t’i jepte fund jetës duke u hedhur nga kroçiera.

Edhe britaniku Arron Hough mendohet se kishte postuar disa mesazhe të dyshimta përpara se të binte nga kroçiera e famshme ‘Harmony of the Seas’.

“Bukuria është poshtë ujit. Gjithmonë shiko pshtë sipërfaqes përpara se të vendosësh për gjërat,” kishte shkruar 20-vjeçari në rrjetet sociale.

Roja bregdetare amerikane ka nisur kontrollet për britanikun, që ishte pjesë e ekipit argëtues të kroçieres së madhe.

Ai ra nga anija pranë Porto Rikos.

Miqtë e tij thonë se kanë mbetur zëmërthyer nga ky lajm.

Britaniku kishte studiuar në një akademi të specializuar për muzikë, kërcim dhe teatër.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤