Bukuria e vërtetë e Britanisë

Një koleksion i mahnitshëm i fotografive shfaq disa prej pjesëve më të bukura të Britanisë, vijës bregdetare dhe vilave.

Britani 1

Picture 1 of 8

Fotografët amatorë kanë kapur momentet më të mira dhe po i prezantojnë ato në garën e fotografisë ”National Trust”, e cila i inkurajon njerëzit të dërgojnë fotografitë e tyre më të mira të Britanisë rurale, sipas “pushime.com”.

Prej reflektimeve mahnitëse e deri tek mëngjeset e thata, gara e këtij viti ka nxjerrë disa bukuri të vërteta.

Shikoni fotografitë më sipër:

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤