Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë

View Gallery
12 Photos
Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 1

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 2

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 3

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 4

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 5

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 6

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 7

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 8

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 9

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 10

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 11

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë
Vjeshta në Tiranë 12

Vjeshta në Tiranë vonoi këtë vit pasi pemët u zverdhën me vështirësi, por tashmë nëntori me shira dhe gjethet e rëna e bëri atë më të dukshme për qytetarët.

Fotogaleria e realizuar këto ditë vjeshte në kryeqytet dhe që ka kapur momente dhe pamje të ndryshme, është botuar nga “BIRN”.

Tani pamja e kryeqytetit shqiptar ka nisur të ndryshojë gradualisht, ku bashkë me ngjyrat rrugëve dhe parqeve të qytetit i shtohet dhe ‘tapeti’ i gjetheve të thara të rëna nga era.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤