Buckingham Palace nxjerr foto të pa publikuara më parë

The-Queen-Elizabeth-II

Në 90 vjetorin e Mbretëreshës Elisabetë, Pallati ka publikuar tre imazhe të rralla të Mbretëreshës, kur ajo thjesht e njohur si Princesha Elizabeth.

Kurrë më parë nuk janë ndarë me publikun, imazhi i parë tregon Elizabeth-ën e re dhe të qeshur, e ulur me motrën e saj Princeshën Margaret, i ati i saj Mbreti George VI, dhe dy qentë e saj të dashur.

7828de5d90848f310b11167a2b69f7c5

Të dy imazhet e tjera janë bardhë e zi. Ku Princesha Elizabeth me krahë të hapura, e gatshme të zhytet në pishinë me babain e saj.

dd125b300f7a709f63b5a8f51e18b628

Fotoja tjeter është si magjitë e Disney. Tregon mbretëreshën duke mbajtur një zog që ishte ulur në mënyrë paqësore në krahun e saj.

a43d04064172435dbe46de3a34a4f36a

Muajin e kaluar, Buckingham Palace ka lëshuar një seri të portreteve formale të familjes mbretërore moderne, edhe në kohën e duhur për të përkujtuar ditëlindjen e Mbretëreshës.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤