Brenda rulosë luksoze ku nuk mungon asgjë

Një rulo mahintëse është prodhuar nga Volkner Mobil Performance, e cila ju jep mundësinë të keni të gjithë shtëpinë tuaj me vete.

rulo 1

Picture 1 of 9

Ruloja është e mobiluar si një shtëpi luksoze me dhomë pritje, dhomë gjumi, kuzhinë, tualet dhe veçantia e saj është se ka garazh, ku mund të parkoni veturën tuaj dhe ta merrni me vete kudo që shkoni.

Parkingu mban makinën tuaj si Ferrari, BMW, Porsche ose Mercedes mjaft të sigurtë dhe mund ta vendosi apo ta nxirrini jashtë në një mënyrë shumë të lehtë falë një mekanizmi.

Ndërsa brenda saj ofrohet një ambient mjaft komod dhe luksoz. Madje ka një dhomë shtesë edhe për mysafirë.

Të gjithë ata që duan ta kenë për vete shtëpinë me rrota mund ta blejnë 1.7 milionë dollarë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤