Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla

View Gallery
14 Photos
Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 1

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 2

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 3

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 4

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 5

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 6

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 7

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 8

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 9

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 9-1

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 9-2

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 9-3

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 9-4

Brenda ‘hotelit’ luksoz me 5 yje, ku bëhet jetë si në përralla
“Amaryllis” 9-5

“Amaryllis” është një super-jaht i ngjashëm me një hotel luksoz me 5 yje… Një palë pushime me këtë super-mjet luksoz do të ishte një ëndër për këdo.

Me gjashtë suita, dy palestra dhe një sallë pritjeje të gjerë, ky jaht është një mrekulli.

I ndërtuar në vitin 2011 nga dega e njohur gjermane “Abeking & Rasmussen”, anija me pesë kuverta mega u fotografua në portin James Watt Dock në Greenock, Skoci.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤