Bluja është ngjyra më e ngrohtë

Blue Is The Warmest Color
Blue Is The Warmest Color

Shtëpia është e blogger-es  dhe fotografes  suedeze Kristin Lagerkvist, e vendosur në  Varberg të Suedisë.

Kristin-a e sheh hapësirën e saj si një kënd lojërash dhe  dëshiron shumë të dekorojë, të riarranxhojë dhe të shtojë gjetje të blera në treg.

Ajo frymëzohet nga mediat sociale, fëmijët, miqtë dhe natyra si edhe nga shtëpitë e artistëve…

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤