Blue Ivy në hapat e Beyonce

Pas imazheve të publikuara ditën e dielë në ceremoninë e Grammy Awards, Blue Ivy është kthyer në qëndër të vëmendjes së mediave, duke anashkaluar kështu mamane dhe babain e saj.

Por duket se vogëlushja 6 vjeçare është në hapat e nënës së saj, Beyonce, pra në hapat e një dive të vërtetë.

Që tani ajo ka një stilist personal, shef guzhinë dhe një numër të madh bodygardësh të cilët kujdesen për të.

Por duke qënë se prindërit e vogëlushës janë njerëzit më të pasur në botë nuk kishte se si në koleksionin e saj të kukullave të mungonte një barbie e veshur me diamandë e cila kushton plot 50 mijë dollarë.

Blue Ivy ndjek një nga shkollat më të mira për të cilën prindërit e saj paguajnë 15 deri në 20 mijë paund në vit.

Pra Bleu Ivy është një divë e vërtetë që në moshën 6-vjeçare.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤