Bleona Qereti nuk ndalet duke provokuar

Ka kohë që Bleona Qereti nuk ka lansuar ndonjë projekt të ri muzikor.

Megjithatë, ajo përmes rrjeteve sociale mundohet të jetë sa më afer fansave të saj.

E veshur me të zeza, ajo duket në formë të mirë dhe seksi.

Pa provokuar, pa zhveshje, Bleona duket kaq e thjeshtë dhe bukur.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤