Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…

View Gallery
10 Photos
Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 1

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 2

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 3

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 4

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 5

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 6

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 7

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 8

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 9

Bleona e ‘ndan mendjen’, shtrohet në spital dhe vendos të bëhet…
bleona 10

Këngëtarja e njohur Bleona Qereti ka vendosur që të bëhet nënë për herë të parë. Ka qenë vetë Bleona ajo që ka bërë të ditur lajmin nëpërmjet një postimi në llogarinë e saj në “Instagram”.

Këngëtarja ka publikuar një foto nga shtrati i spitalit, ku bashkëngjitur me të shkruan: “Kur nuk ke gjetur të duhurin, ose kur mashkulli juaj nuk ka “b**e” dhe nuk mund të përkushtohet, ka gjithmonë një përgjigje”.

Ndërkohë ndjekësit e saj të shumtë e kanë uruar Bleonën për lajmin e bukur ku njëra i shkruan me gëzim se do të bëhet teze. “Po zemër”, ia përgjigjet këngëtarja shqiptare.

/Burimi: Panorama Plus/

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤