Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018

View Gallery
17 Photos
Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 19

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 18

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 17

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 16

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 15

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 14

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 13

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 12

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala - Arrivals

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 9

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
2018 MET Museum Costume Institute Benefit Gala, New York, USA - 07 May 2018

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 7

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 6

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 5

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 4

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 2

Blake Lively shkëlqen në Met Gala 2018
Blake Lively 1

Blake Lively shkëlqeu të hënën në mbrëmje, 7 maj, në tapetin e kuq në Met Gala 2018 në New York City.

Ajo kishte veshur një fustan të jashtëzakonshëm, të dizenjuar nga Christian Louboutin.

Theksojmë se Lively përfshiu në veshje një dedikim të ëmbël për burrin Ryan Reynolds dhe vajzat e tyre të vogla, James 3-vjeçare dhe Ines 19-muajshe.

Para u shfaqën ikonografi klasike “të shenjtë të zemrës” prapa një gruaje të mbuluar – në përputhje me temën e galasë të “Trupave Qiellorë: Moda dhe Imagjinata Katolike” – mbrapa paraqiti një rrip në një kreshtë familjare mesjetare.

Në krye të një sfondi me ngjyrë të kuqe, të kuqe, të gjelbër dhe të zi ishte një rrotull që lexonte “Reynolds”.

Në qendër të çantës, në secilën nga katër pikat e kryqit që paraqet bizhuteritë më të mëdha në mes, ishin letrat B, R, J, dhe I, inicialet e para të çdo anëtari të familjes Reynolds-Lively.

A llogaritet kjo si paraqitja e parë e Met Gala në James dhe Ines?

Dhe të mendosh se ka shkuar në mbrëmje me autobus….!

Pas vitesh në tapetin e kuq, Blake Lively din fare mirë se si të shfaqet dhe të bjerë në sy.

Prandaj dhe nuk duhte të jetë aspak surprizë që aktorja e tërhoqi gjithë vëmendjen

Paraqitja e saj ishte kaq e mrekullueshme sa fjalët janë të tepërta, vetëm fotot mund t’jua bëjnë më të qartë…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤