Blake Lively mirëpret fëmijën e dytë me Ryan Reynolds

Një tjetër fëmijë për Blake! Blake Lively dhe Ryan Reynolds janë tashmë prindërit e dy fëmijëve.

c2cffb8769c98a161c4e3438571d7d64

1441739612_blake-lively-ryan-reynolds-landing-zoom

2e262d1400000578-3305798-image-a-107_1446753406555

Blake, aktorja e “The Gossip Girl” dhe shumë filmave të tjerë të suksesshëm, 29 vjeçe, dhe Reynolds, 39 vjeç, ndër aktorët më të suksesshëm dhe simpatikë të Hollyvood, mirëpresin fëmijën e tyre të dytë në New York City. Robyn, motra e Blake, dhe Taylor Swift janë parë të visitojnë Blake në spital këtë javë.

blake-lively-ryan-reynolds-pp

blake-lively-ryan-reynolds-main

blake

100614-blake-lively-pregnant-594

Që në muajin prill kishte dalë lajmi që çifti prisnin një fëmijë të dytë.

enhanced-16334-1422963998-6

Blake nga ana e saj ka thënë se gjithmonë ka dëshiruar një familje të madhe. “Ishte diçka që e kam dashur gjithmonë, që kur isha vajzë e vogël” – është shprehur ajo.
Blake është shumë e lumtur me familjen e saj. Ajo është shprehur për Ryan se “e di që ai do të jetë gjithmonë miku im më i mirë për gjithë jetën time. Kjo është dhe gjëja më e rëndësishme për mua. Unë nuk kam njohur kurrë diçka kaq të bukur dhe të rëndësishme sa miqësia që ne kemi. Unë e pëlqej Ryan aq shumë sa edhe e dua”.

c2cffb8769c98a161c4e3438571d7d64

lively_kid_2

blake-lively-ryan-reynolds-quotes-about-each-other

enhanced-16334-1422963998-6

2e262d1400000578-3305798-image-a-107_1446753406555

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤