Binjaket 70 vjeçare që kanë fjetur me 355 mijë burra

Louise dhe Martine Fokkens, binjake me “profesion” prostituta, kanë folur në një emision dokumentar rreth karrierës së tyre 50 vjeçare.

binjake 1

Picture 1 of 4

Tani motrat holandeze, tashmë 70 vjeçare, janë duke festuar pensionin e tyre me si dhe duke treguar për karrierën e tyre në emisionin This Morning si të ftuara të Holly Willoughby dhe Phillip Schofield.

Ata kanë treguar se kanë fjetur me 355 mijë burra në gjithë karrierën e tyre. Louise e ka lënë para dy vjetësh punën e saj pasi u sëmur nga artriti, ndërsa Martina shkon 2-3 herë në javë. Karriera e tyre filloi që në moshën 20-21 vjeçare. Të dyja ishin dhe janë të martuara, me fëmijë nipër dhe mbesa.

Në fillim ishte Louise që kishte filluar si prostitutë me dienini e burrit pasi nu kishin para të mjaftueshme. Më pas filloi dhe motra tjetër pasi e mësoi Louise. Në fillim kishin patur vështirësi pranimi nga prindërit e tyre pastaj ata u mësuan dhe rëndësi kishte të ishin mirë.

Ato më pas krijuan biznesin e tyre me prostituta, në Amsterdam duke i mësuar rregullat se si duhej të sillej një prostitutë çduhej të bënte dhe nuk duhej të bënte.
Gjithashtu ato tregojnë se prostitutat atëherë ishin ndryshe madje më shumë “interesante dhe të sjellshme” pasi nuk ishin si tani pothuajse lakuriq fare, gjë që shuan interesin e një mashkulli.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤