Bima që bën mrekulli në flokët tuaj…

A e dini cila është bima më efektive për të parandaluar rënien e flokëve dhe për të stimuluar rritjen e tyre?

Sherebela njihet botërisht për përdorimin e saj në forcimin e flokëve, zgjatjen e tyre, stimulimin e daljes së flokëve të rinj edhe parandalimin e rënies.

Ja sa i lehtë është përdorimi i saj:

Shtohet në shampo (rreth 2.5 ml në ~200ml shampo) ose e holluar në vajra bimor për masazhe skalpi 3-4 pika në një lugë vaj ulliri.

Vaji esencial i sherebelës e stimulon qarkullimin e gjakut në zonën ku aplikohet. Ai ushqen rrënjën e flokut dhe ka veti ekuilibruese të yndyrës.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤