Big Mama shkëlqen me të kuqe në Dubai

View Gallery
4 Photos
Big Mama shkëlqen me të kuqe në Dubai
Big Mama 3

Big Mama shkëlqen me të kuqe në Dubai
Big Mama 1

Big Mama shkëlqen me të kuqe në Dubai
Big Mama 1

Big Mama shkëlqen me të kuqe në Dubai
Big Mama

Këngëtarja dhe moderatorja e njohur, Big Mama, këto ditë ndodhet në Dubai të Emirateve të Bashkuara Arabe.

Ndërsa për ta respektuar traditën e vendit, ajo ka vendosur të vishet me rroba që janë tradicionale në EBA.

Me këtë rast, ajo ka pozuar në Pazarin e Vjetër të Dubait para fotografit të njohur, Norik Uka.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤