Beyonce si një mbretëreshë e vërtetë në “Art Gala”

Këngëtarja e njohur Beyonce, e cila është në ditët e fundit të shtatzënisë është paraqitur edhe një herë më e bukur se kurrë më parë.

 

Bey 1

Picture 1 of 4

Beyone ishte e ftuar në një event në “Galerinë e Arteve” në të cilin ishte veshur me një fustan të kuq në të cilin dukej për mrekulli.

Beyonce ishte e pranishme në galeri bashkë me bashkëshortin e saj Jay Z dhe e mori tërë vëmendjen e asaj ngjarje në Los Angeles.

Por, i veçantë ishte një detaj që e bënte atë të dukej një mbretëreshë e vërtetë, është kurora përplot me lule që këngëtarja kishte vënë në kokë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤