Beyoncé nuk ishte krejtësisht e lumtur në dasmën e saj

b28f2e2da7ea13e6da8c52309bde23e8 (1)

Ndërsa ne themi se dita e dasmës mund të jetë absolutisht e përsosur, mendoni se dikush si Beyoncé nuk është kënaqur aq sa duhej në ditën e saj. Ajo është e mrekullueshëm, e pasur, por me sa duket edhe Mbretëresha Bey nuk ishte krejtësisht e kënaqur në ditën e saj të madhe për një arsye në veçanti – veshja.

Këtu është historia

Mamaja e Bey-t, Tina, zbuloi në një intervistë të fundit se Beyoncé la nënën e saj të dizajnoje fustanin e saj të dasmës. Tina është një stiliste – ajo ka një linjë në Walmart dhe ka dizajnuar veshje për vite me rradhë. Por Tina nuk mori parasysh se ndoshta Beyoncé nuk do e pëlqente fustanin e përfunduar.

60b6fab0c4e7c3a4f0f31814aedcd3c4a969a393de47af0e7d05021c850af247

Ajo shpjegoi:

“Ajo ishte aq e ëmbël që më lejoi të bëj këtë.”

Pavarësisht, se si duket kjo , të paktën nga pamjet që kemi, Beyoncé ishte tërësisht e gëzuar ditën e saj të madhe, edhe nëse veshja nuk ishte saktësisht si ajo e mendonte.

7fa0a9af8d16c5b9c01b0007241fb1c9

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤