Beyoncé e urren fustanin e saj të dasmës

landscape-1467357103-beyonce-weding-dress

“E di? Kur të martohet vajza ime, unë do ta lë ta zgjedhë vetë fustanin  e saj,” I ka thënë Beyoncé mamasë së saj, Tina.
1467356820-syn-xxx-1467319290-syn-elm-1467229549-dress3

Ajo mund të jetë mbretëresha e muzikës, por as ajo nuk mund të ketë çdo gjë që do, as në ditën e saj të dasmës!

Në 2008, mamaja  e Beyonce, Tina Knoëles mori përsipër të stilonte fustanin e vajzës së saj me Jay Z. Tina ka vite që stilon fustane për vajzën e saj.

Sipas Tinës, ajo është shumë e mirë që e la ta bënte këtë gjë. Por një ditë pas dasme ajo shkoi te e ëma dhe I tha, “E di? Kur të martohet vajza ime, unë do ta lë ta zgjedhë vetë fustanin  e saj.”

1467356827-syn-xxx-1467319294-syn-elm-1467229754-dress11467356831-syn-xxx-1467319298-syn-elm-1467229789-dress2

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤