Besoni apo jo: Ky është tipi i mashkullit para të cilit të gjitha femrat dorëzohen!

Çka do që të kishit thënë ju, hulumtimi e ka treguar këtë rezultat.

Nuk është e thënë të jetë shtatgjatë, nuk është e thënë të flasë tri gjuhë të huaja, nuk është e thënë të jetë bir milioneri, mirëpo do të jetë e dëshirueshme një gjë

…që në trup të ketë ndonjë tatuazh seksi!

Sipas hulumtimit të aplikacionit të njohjeve Type, 64 për qind e femrave do të dëshironin që i dashuri i tyre të ketë ndonjë vizatim në trup.

Aq më parë, kur zgjedhin partnerë potencialë për takim nëpërmjet aplikacioneve, më parë do të dëshironin të dilnin në takim me dikë i cili ka tatuazhe në trup.

Megjithatë, kjo nuk ka të bëjë me meshkujt të cilët kanë bërë tatuazhe nga koka deri te thembrat, sepse femrave nuk u pëlqen teprimi me tatuazhe.

Nëse kërkojnë “kandidatë” në rrjetet shoqërore, më parë do t’u binte në sy nëse ka fotografi nga plazhi në të cilën shihet stomaku apo shpina e tij, dhe tatuazhi në to.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤