“Bëmë baba, të të ngjaj”

Ata e mirëpritën vajzën e tyre Luna Simone më 14 prill 2016.

674149468

Picture 1 of 8

NEW YORK, NY - APRIL 27: Chrissy Teigen hosts a "Cocktails with Chrissy" event featuring delicious Smirnoff No. 21 vodka summer cocktails on April 27, 2017 in New York City. (Photo by Dave Kotinsky/Getty Images for SMIRNOFF)

Dhe Luna 18 muajshe, duket tamam sikur baba i saj John Legend.

John, 38 vjeçar ndau një fotografi të tij si fëmijë në Instagram.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤