Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model

View Gallery
17 Photos
Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f04fc7500000578-4388524-matters_of_the_heart_while_bella_has_made_a_name_for_herself_wit-a-105_14915371602051491550283

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f04fd4a00000578-4388524-these_boots_were_made_for_walking_the_20_year_old_stepped_out_in-a-107_14915371604611491550287

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f05f0a200000578-4388524-image-a-25_14915450826791491550289

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f05f12f00000578-4388524-image-a-24_14915450613601491550292

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f050dbc00000578-4388524-braving_sweater_weather_in_style_bundling_up_against_the_chilly_-a-100_14915371592351491550296

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f050e2000000578-4388524-follow_the_leader_bella_s_assistants_followed_her_every_move_as_-a-99_14915371592341491550301

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f050f2800000578-4388524-protected_from_the_elements_hadid_s_assistant_kept_her_protected-a-102_14915371597841491550305

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f050f3000000578-4388524-matters_of_the_heart_while_bella_has_made_a_name_for_herself_wit-a-104_14915371600221491550309

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
bella

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f0564df00000578-4388524-image-m-40_14915225154731491550318

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f0564f300000578-4388524-image-a-33_14915223028431491550322

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f05000a00000578-4388524-can_t_rain_on_her_parade_hadid_was_spotted_out_in_new_york_city_-a-96_14915371590291491550326

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f05503800000578-4388524-image-a-36_14915224974811491550330

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f05504400000578-4388524-walk_and_talk_the_pair_strolled_side_by_side_during_their_cigare-a-98_14915371590591491550334

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f05646300000578-4388524-image-a-34_14915224468501491550338

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
3f05650700000578-4388524-image-m-42_14915225352711491550342

Bella nuk e ndjek më The Weeknd, del më një model
q11491550700

Aktualisht ajo është beqare dhe ka qëndruar me modelet Lara Stone, Hailey Baldwin, Megan Blake Irwin dhe Sahara Ray.

Tani modelja Bella Hadid është parë me modelin australian 20 vjeçar Jordan Barrett në New York, të enjten.

Dyshja janë fotografuar në të njëjtën veture, ku Jordan ishte pas Bellës e cila dukej përplot stil.

20 vjeçarja tregoi linjat e saj perfekte prej një supermodeleje e veshur në xhinse dhe xhaketë e çizme të zeza.

Bella është parë me këtë model pasi e ka hequr The Weeknd nga lista e ndjekësve në Instagram.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤