Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…

View Gallery
10 Photos
Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella1

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella2

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella3

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella4

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella5

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella6

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella7

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella8

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella9

Bella Hadid, në plazh me kostum të kuq…
bella10

Karriera e saj si modele është në kulm dhe Bella Hadid tregoi se pse është kaq e kërkuar me një “selfie” që e postoi në Instagram.

21-vjeçarja tregoi trupin e saj perfekt me një bikini të kuq.

Është e çuditshme që Bella ka një fizik të tillë, pasi në një postim të mëparshëm tregonte se ushqimi i saj i preferuar është hamburgeri.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤