Bëjeni këtë truk! Nëse i lyeni me këtë qerpikët, do t’ju rriten shumë shpejt

Harroni maskaranë e rëndë dhe të shtrenjtë dhe qerpikët artificialë, koha është që nga qerpikët tuaj të nxirrni maksimumin.

Nuk ka femër e cila nuk dëshiron t’i ketë qerpikët të dendur, të gjatë, të lakuar.

Derisa jeni në prag feste dhe bëni plane, ja një truk i vogël se si për pritjen e vitit të ri nuk jeni të detyruara të mendoni për qerpikët artificialë.

Zgjidhje e thjeshtë dhe lirë për rritje të qerpikëve është vazelina.

Një vajzë nga India, e cila mund të lavdërohet për qerpikë perfekt, në kanalin e vet në YouTube ka treguar se ku qëndron sekreti.

E pra, si ta përdorni vazelinën?

Qitni vazelinë në skaj të kapakëve, përkatësisht në rrënjë të qerpikëve (kujdes të mos ju hyjë në sy), pastaj edhe në gjithë qerpikun, edhe të sipërm, edhe të poshtëm.

Lini të qëndrojë tërë natën… dhe menjëherë do të vëreni dallimin.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤