Bëjeni atë të duket bukur! Paketime që mysafirët tuaj do ti adhurojnë!

Atë që favorizon martesën tuaj janë “dhurata të lira” punime të bëra vetë.

Ka me qindra ide për këto, por një gjë që jemi të sigurt, është se paketimi ka rëndësi të madhe.

Një paketim i bukur mund të përmirësojë krejtësisht pamjen dhe të ndiheni në favorin tuaj dhe ti bëjë mysafirët tuaj të ndihen më të veçantë.

Këtu janë disa kuti të bukura paketimi dhe çanta që ju mund të blini (ose të bëra vetë) për ta bërë dasmën tuaj ekstra të bukur!

box02-paperbuiltshop3c4fc8c4280e4628ad9ae1a5a9bbf03e8fb3af491ffb3afa115a858630465d0361f7b0e312602411718df82fa2808218911621da95d0dbe4b39aafdb318a11e1b7cc93a31b205365eaea3de7b8c01a7bbox05-thepapershoppe57221938587a2box05-thepapershoppecaramel-apple-favors-angel-vanary-photography-3diy-cardboard-storage-basket-wonderfuldiydiy-tools-of-the-trade-favors-022-d111159-comp_vertwd102047_spr06_mrng1_sqimages smores-wedding-favordiy-favor-boxes-color-block-sum02-0715_vert

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤