Beckham bëhet dajë

David Beckham është baba i katër fëmijëve, andaj nuk është befasi që u lumturua kur familjes së tij iu shtua edhe një vogëlush.

Por kësaj radhe, ai nuk u bë baba, por u bë dajë.

Motra e tij, Joanne, u bë nënë e një vajze të cilës ia la emrin Peggy.

Ajo publikoi një fotografi të vëllait së saj duke e mbajtur në dorë bijën e saj të porsalindur, dhe madje i vuri një mbishkrim mahitës:

“Daja Dave m’i ka kopjuar flokët”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤