Bebe Rexha vjen me “Reflektim”

bebe-rexha

Këngëtarja e bukur shqiptare me famë ndërkombëtare, Bebe Rexha, ka shpërndarë një foto të quajtur “Reflektim”, të realizuar në mënyrë artistike para pasqyrës.

Fotoja e saj është vërshuar nga komentet me vlerësime të mira dhe pëlqimet e shumta te fansave të saj në Facebook.

Bebja me origjinë nga Shqipëria, është një këngëtare shqiptare që po prek majat e muzikës botërore, ndërsa në asnjë rast, ajo nuk e ka fshehur prejardhjen e saj nga Shqipëria, me çka ajo është krenuar çdoherë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤