Ballukja, pesë mënyra si ta mbani

 

Kendall-5

Ballukja: e shkurtër, e gjatë apo klasike. Të gjitha mënyrat për ta mbajtur balluken dhe modeli që ju shkon më shumë

 

Ballukja është një krehje që u shkon të gjithëve dhe ka epërsinë e madhe që të ndryshon flokët pa i shkurtuar. Nga seria “nëse nuk jeni shumë të bindura por doni të ndryshoni me patjetër diçka” më mirë mos ekzagjeroni dhe nisni nga krijimi i ballukes që pas pak muajsh, nëse nuk bindeni, mund të zhduket. Gjithashtu ndihmon atë që ka një ballë të gjerë apo do të fshehë diçka. Lloje ballukesh  janë të paktën  pesë  të cilat duhet t’i njihni:

short-hairstyles-with-bangs-4

  • Ballukja e shkurtër: u shkon pak njerëzve dhe  këshillohet vetëm në rast se keni një fytyrë rrumbullake sepse shton gjatësi.
  • scalati2
  • Ballukja e shkallëzuar: këshillohet për kë ka fytyrë katrorë apo një ballë të lartë a të gjerë, dhuron menjëherë pamje të shpenguar dhe të rinon.

best-celebrity-bangs-9

  • Ballukja e gjatë: kush ka fytyrë ovale zakonisht e pëlqen këtë lloj prerjeje, sidomos nëse ka zakonin për t’i mbajtur flokët e mbledhur.

hair-ideas-2012-08-hairstyles-with-bangs-emma-stone-long-side-swept-bangs

  • Ballukja nga një anë apo e hapur në mes: jep menjëherë ëmbëlsi fytyrës dhe këshillohet për atë që ka fytyrë të gjatë.

tumblr_md9prsI1zK1rk83fco1_500

  • Ballukja klasike: e plotë, e prerë drejt dhe shpesh pak e fryrë. Kjo  lloj i shkon kujt ka një fytyrë në formë zemre dhe padyshim kujt ka një fytyrë të përsosur ovale.

 

 

 

 

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤