Baballarët e vajzave kanë shumë avantazhe

femijet-baballaret

Një baba, i cili mëson se do të bëhet me vajzë tashmë ka edhe një arsye më shumë për të hapur shishen e shampanjës dhe për të festuar.

Një studim i realizuar nga “Harvard Business School” ka arritur në përfundimin se të pasurit një vajzë nuk do të sjellë vetëm “sheqer dhe kripë”, por edhe shumë kënaqësi të tjera.

Të pasurit një vajzë është shumë e rëndësishme, pasi ndihmon një mashkull edhe në karrierën e tij. Madje, vajzat do e bëjnë baba më të mirë dhe gjithashtu sipas studimit, ai do të jetojë më gjatë.

Më pak fjalë, vajzat i transformojnë për mirë baballarët e tyre.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤