C’est la vie!

Nga Holta Heba – Në komunikimin mes njerëzve të ndryshëm në bindje dhe ide, lind nevoja për shpjegime. A ka emë…

0 Shares
CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤