Ja pse na dridhen duart

Dridhja e duarve është më e zakonshme sesa mund ta keni menduar dhe shkaqet e saj janë nga më të ndryshmet. “Tremor” …

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤