Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’

View Gallery
11 Photos
Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 1

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 2

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 3

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 4

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 5

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 6

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 7

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 8

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 9

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 10

Ashley Graham me setin i ri fotografik, ‘edhe femrat e kolme janë joshëse..’
Ashley Graham 11

Ajo mbahet si një prej femrave më të bukura dhe më seksi në botë, me gjithë format e saj të bëshme…

Ashley Graham ka realizuar ditët e fundit një set fotografik me bikini në Malibu.

Modelja e bëshme ka treguar format e saj me disa kostume plazhi.

Kohët e fundit, Ashley i ka thënë miqve të saj se është shumë e mërzitur me njerëzit që komentojnë vetëm mbi peshën e saj trupore, por kjo gjë duket se nuk e pengon aspak modelen që të vazhdojë punën e saj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤