Asgjë nuk ia lënë rastit

Kardashianët tashmë planifikojnë të fitojnë nga foshnjat e pa lindura të Kim, Kylie dhe Khloe.

Nëna menaxhere e Kris mblodhi familjen për të biseduar për brendin e foshnjave të ardhshme Kardashian.

Nëna surrogate e Kim (37) do të lindë në janar dhe në gjysmën e parë të vitit të ardhshëm do të bëhet nënë edhe Kylie Jenner (20) dhe Khloe Kardashian (33). Ndërsa shumica e prindërve dhe gjyshërve mendojnë se do të shpenzojnë sa më shumë kohë me fëmijët dhe nipërit e tyre,

Kris Jenner (62) përpunon planet financiare. Ajo i mblodhi vajzat e saj për të hartuar një strategji për foshnjat e Kardashianëve.

“Pyetja e madhe është nëse dëshirojnë të ndajnë brendet apo do të jenë të gjitha së bashku. Kylie proteston, sepse nuk do që linja e saj kozmetike të identifikohet me Kim. Ajo dëshiron që çdo fëmijë të kenë brendin e vet veç e veç”, ka thënë burimet brendshëm.

Khloe është treguar problematike si gjithnjë, pasi nuk dëshiron që fëmija i saj dhe i basketbollistit Tristan Thompson të ekspozohet shumë në publik.

“Kris tha se ajo nuk mund ta bënte atë me fëmijën e saj”, thanë burimet.

Kim dhe Kanye West do të bëhen me fëmijën e tretë nga nëna surrogate, derisa Kylie është shtatzënë me Travis Scott.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤