Art me mbetjet metalike të makinave, imagjinata e iranianit në skulptura mbresëlënëse

Artisti iranian Bahram Ashofteh ka gjetur një mënyrë të veçantë plot imagjinatave për të përdorur pjesët e vjetruara të makinave. Ai krijon skulptura nga mbetjet metalike të shkatërruara dhe të panevojshme të makinave.

Art 1

Picture 1 of 11


Artisti ka 10 vite që e zhvillon zejen e tij të veçantë.

“Momentet më të mira për mua janë ato që i kaloj në punishte me skulpturat e mia. Secilën ditë një krijim i ri dhe ide të reja. Ky art është shumë i madh dhe plot variacione si një det i tërë”, u shpreh Bahram Ashofteh, artist.

Dizajnet e ndërlikuara për skulptura më të mëdha kërkojnë 5 deri 8 muaj. Së fundi artisti krijimet e tij i prezantoi në një ekspozitë në Tehran, ku disa nga skulpturat u shitën për qindra mijëra dollarë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤