Arsyet pse meshkujt pëlqejnë ‘zonën e virgjër’ te femrat

couple

Meshkujt e adhurojnë seksin anal dhe nëse partneri yt të ka kërkuar diçka të tillë, por ti ende nuk arrin ta kuptosh se përse atij i pëlqen kaq shumë, atëherë zbulo arsyet e vërteta.

1. Sepse ai jep ndjesi krejt ndryshe në krahasim me seksin vaginal

Është një zonë e re të cilën ai nuk e ka provuar më parë dhe nga ana tjetër zona anale është më e ngushtë dhe i fal mashkullit një kënaqësi të veçantë seksuale.

2. Sepse është diçka e re

Seksi anal praktikohet shumë rrallë dhe nëse ju po e provoni për herë të parë, ai vdes nga dëshira për të shijuar një anë krejt të re seksuale tënden.

3. Sepse është një zonë e ndaluar

Seksi anal vazhdon të konsiderohet ende disi tabu dhe një zonë e ndaluar. Pikërisht kjo e bën atë ta dëshirojë edhe më tepër.

4. Sepse aty është “zonë e virgjër”

Meshkujt mendojnë se nëse ti ke pasur eksperienca të tjera seksuale me të dashurit e tu të mëparshëm, zona anale është e virgjër dhe është vetëm për atë.

5. Sepse është një status për të

Nëse miqtë e tij do të flasin për eksperiencat e tyre me seksin anal, ai nuk do të dijë si të përgjigjet. Prandaj kjo eksperiencë është e rëndësishëm për të dhe i jep një lloj “statusi” mes miqve të tij.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤