Arsyet pse gratë dëshirojnë të jetojnë të vetme

good-sleep-morning

Është e kuptueshme që kemi raste të shumta që të gjithë duam të qëndrojmë të vetëm, pa prindër, pa fëmijë, pa burrë apo shoqëri.

Ka shumë gjëra që mund t’i bëjmë kur jemi vetëm.

Më poshtë janë disa arsye që gratë dëshirojnë t’i bëjnë kur janë vetëm, madje janë edhe arsye pse disa parapëlqejnë të jetojnë të jetojnë të vetme.

Të hanë ushqim sa të duan ato

Të shikojnë emisione televizive që zgjasin me orë të tëra

Të dëgjojnë muzikë, të kërcejnë e të këndojnë me tërë zërin që kanë

Të shijojnë momente të caktuara, vetëm!

Të bëjnë banjë ‘luksoze’ me maskë në fytyrë, dhe të relaksohen me pak muzikë në sfond

Të lexojnë revista apo libra që nuk kanë mundësi t’i lexojnë kur janë me të tjerët

Të shtrihen gjatë ditës në krevat, pa i penguar askush

Të bëjnë punë në shtëpi pa i ndihmuar askush

Të bëjnë pazar pa pasur nevojë të vrapojnë pas fëmijëve, ose të dëgjojnë ankesat e burrit

Të flenë sa të duan…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤