Arsyeja përse tradhtojnë gratë

auto_tradhtia1483381577

Ndryshe nga burrat që kërkojnë dashurinë në vende të tjera, kur ata ndjejnë se jeta e tyre seksuale nuk po ngrihet nga zero, gratë tradhtojnë për arsye emocionale.

Gratë mashtrojnë partnerët e tyre sepse ata ndihen emocionalisht të nënvlerësuar. Nëse gratë ndjejnë se kanë humbur diçka emocionale në marrëdhënien e tyre si mungesa e besimit apo ndjenja e vetmisë, ata kanë më shumë gjasa që të tradhtojnë.

Ndërsa për meshkujt, arsyeja e mashtrimit është fizike. Kjo do të thotë se ata nuk janë buke bërë seks mjaftueshëm në shtëpi dhe duan të flenë me dikë tjetër.

Terapisti i martesës dhe familjes, Winifred Reilly ka thënë për britaniken The Sun: Gratë më thonë: isha vetëm, jo e lidhur, nuk u ndjeva e afërt me partnerin dhe u dhashë. Ata thonë se do të donin dikë që t’i bëjë të ndihen seksi përsëri.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤