Arsyeja e vërtetë se pse Meghan Markle është ndarë nga burri i parë

View Gallery
4 Photos
Arsyeja e vërtetë se pse Meghan Markle është ndarë nga burri i parë
meghan

Arsyeja e vërtetë se pse Meghan Markle është ndarë nga burri i parë
Meghan 1

Arsyeja e vërtetë se pse Meghan Markle është ndarë nga burri i parë
Meghan Markle

Arsyeja e vërtetë se pse Meghan Markle është ndarë nga burri i parë
prince-harry-meghan-markle-royal-wedding

E gjithë bota është shumë kurioze për jetën e Meghan Markle – gruan që ia vodhi zemrën Princit Harry.

Jeta private e Meghan është duke zgjuar interes anë e kënd botës që nga koha kur ajo është fejuar me Princin Harry.

Por një kohë të gjatë nuk është ditur shumë për martesën e saj të parë dhe arsyen e ndarjes së tyre transmeton Gazeta Express.

Meghan ishte e martuar me producentin filmik Trevor Engelson.

Thuhet se arsyeja kryesore e ndarjes së tyre ishte se nuk i përshtateshin njëri tjetrin dhe kishin dallime të mëdha.

Më tutje as Markle e as Engelson nuk kanë folur lidhur me këtë çështje.

A hoqi dorë ajo nga burri i saj kur ai nuk ishte më i përshtatshëm shoqërisht për të ? Mbase ne kurrë mund të mos e dimë arsyen e vërtetë të ndarjes së tyre.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤