Arselajda Buraku, pjesë e pasarelave të New York-ut

Pasioni për të bukurën dhe modelingun, e kanë frymëzuar vajzën nga Rubiku, që të jetë sot pjesë e pasarelave në New York-ut.

Fjalën e kemi për Arselajda Buraku një modele shqiptare, e cila prezantohet në Nju Jork nga Muse Management, ku vitin e kaluar mori pjesë për herë të parë në NY Fashion Week ku sfiloi për Hood By Air.

Arselajda Buraku 1

Picture 1 of 12

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤