Arrestohet këngëtari T.I

View Gallery
2 Photos
Arrestohet këngëtari T.I
TI 1

Arrestohet këngëtari T.I
TI 2

Këngëtari T.I. është arrestuar ditën e mërkurë në lagjen ku banon.

Sipas raportit të policisë T.I ishte i gatshëm që të përleshej me rojën e lagjes, pasi ky i fundit nuk e kishte lejuar të futej brenda.

Roja i ka thënë policisë se nuk e kishte njohur këngëtarin, andaj edhe ia kishte ndaluar hyrjen.

Në ato momente T.I ishte nevrikosur dhe kishte filluar t’i bërtas atij, kështu duke e detyruar t’ia lejonte hyrjen. Mirëpo gjithçka nuk përfundoi këtu.

Këngëtari pasi ishte futur brenda ishte kthyer tek roja dhe e kishte kërcënuar. E në ato çaste roja kishte telefonuar policinë.

Sipas policëve T.I ishte i dehur kur ata kishin arritur në vendin e ngjarjes.

Këngëtari ka përfunduar në pranga për sulm të thjeshtë , sjellje agresive dhe dehje në publik.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤