Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…

View Gallery
11 Photos
Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 9-2

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 9-1

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 9

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 8

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 7

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 6

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 5

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 4

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 3

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 2

Arkitektura moderne, shtëpi luksoze nën tokë…
“shtëpi nëntoke” 1

A mund ta paramendoni veten duke u kthyer nga puna në shtëpi, ndërsa e parkoni makinën para shtëpisë tuaj që nuk shihet? Në ditët e sotme, gjithçka është e mundur.

Për të gjithë njerëzit që janë të brengosur për shkatërrimin e ambientit, respektivisht ndikimin negativ që ka industria e ndërtimit mbi tokë, tashmë ka një zgjidhje, ata mund të ndërtojnë nën tokë. Nuk është shaka, dhe nuk po flasim për bunkerë por, për rezidenca të mahnitshme banimi.

Të njohura si “shtëpi nëntoke” apo dhe si “shtëpi me impakt të vogël”, këto struktura minimizojnë shkatërrimin e hapësirës së gjelbër për ndërtimin e një objekti të banimit sepse e gjithë struktura ndërtohet nën tokë.

Dy kompani angleze NC Homes dhe Huntsmere kanë propozuar ndërtimin e një shtëpie luksoze nën tokë, që do të ishte po aq e rehatshme sa dhe shtëpitë që ndërtohen mbi tokë.

E quajtur Perdu, kjo është një shtëpi tredhomëshe në formë rrethi, me lokacion në Bowdon, në Manchester të Anglisë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤