Ariana Grande: Këngëtarja e ‘Dangerous Woman’ mbush 23 vjeç – Gëzuar Ditëlindjen!

ariana-grande-jimmy-kimmel-live-photos-05132016-03-434x560

Gëzuar Ditëlindjen Ariana Grande! Këngëtarja e Dangerous Woman është kthyer në 23 më 26 qershor!

Këngëtarja mund të jetë një vit më e madhe, por gjërat pritet të shikohen tani.
Ne kemi për të thënë.. Ariana kishte një vit EPIK! Në maj 2016, Ariana ka lëshuar albumin e saj të tretë në studio, Dangerous Woman, e cila ishte mbushur plot me hitet e klubit dhe baladave, duke përfshirë “Side To Side”, “Let me love you”, dhe “Dangerous Woman.” dhe albumin e saj në krye nr.2 në Billboard Hot 200!

Ariana_Grande_1-860x450ariana-grande-21ariana-grande-05132016-620x413Ariana-Grandeariana-grande-11-billboard-2014-650x430ariana_grande_grammysAriana-Grande-Dangerous-Womanariana-grande-halloweenariana-grande-wallpaper-3-free

THE TONIGHT SHOW STARRING JIMMY FALLON -- Episode 0457 -- Pictured: Musical guest Ariana Grande performs on April 25, 2016 -- (Photo by: Andrew Lipovsky/NBC)

ariana-grande-grammys-closeup-2015-billboard-650landscape-1450283402-gettyimages-498391078every-shot-of-ariana-grandes-right-side-in-break--2-15064-1410322968-4_dblbigmaxresdefaultmaxresdefault (1)UMG_Web_CROP_FINAL_Ariana_Grande1

JIMMY KIMMEL LIVE - Emmy Award-nominated "Jimmy Kimmel Live" airs every weeknight (11:35 p.m. - 12:41 a.m., ET), packed with hilarious comedy bits and features a diverse lineup of guests including celebrities, athletes, musicians, comedians and humorous human interest subjects. The guests for Thursday, January 14 included actress Leslie Mann ("How To Be Single"), pop star Ariana Grande and musical guest Charlie Puth. (ABC/Randy Holmes) ARIANA GRANDE

arian-grande-celebrity-beliefsArianaGrandeSexy

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤