Aq VIP sa është, më në fund Rihanna do të ketë rrugën me emrin e saj

Këngëtare, aktore, influencuese mode, sipërmarrëse… vëri emrin një profesioni dhe Rihanna e bën.

Bukuroshja nga Barbadosi adhurohet nga e gjithë bota, por së pari, padyshim, nga vetë shteti i saj.

Qeveria e Barbadosit ka marrë iniciativën t’ia ndryshojë zyrtarisht emrin rrugës Westbury New Road në qarkun St. Michaels, rrugës ku këngëtarja u rrit, në Rihanna Drive. Këngëtarja jetoi në atë rrugë, deri në moshën 16 vjeç, kur u largua të ndiqte ëndrrën e muzikës, duke u zbuluar nga Jay-Z.

Edhe familja e saj është larguar, pasi Rihanna i ka blerë mamasë së saj një shtëpi madhështore disa miliona dollarëshe, çelësat e së cilës ia prezantoi bashkë me Oprah Winfrey-n.

Megjithatë, shtëpia e vjetër mbetet ende një atraksion turistik për shumë njerëz.

Do të ketë edhe një ceremoni inaugurimi të rrugës në fjalë ku pritet të jetë edhe Rihanna. S’na e merr mendja si mund të ndihesh, por nuk ndodh shpesh ta skalisin emrin tënd në një rrugë qyteti!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤