Anna Faris flet për lindjen e parakohshme të djalit

Anna Faris ka folur për lindjen e parakohshme të djalit të saj, Jack, dhe si kjo gjë bëri që ai të përballet me disa probleme shëndetësore.

Aktorja 41-vjeçare tha në episodin e fundit të Jimmy Kimmel, se djali i tyre kishte kryer disa operacione.

“Kur Jack lindi dy muaj më herët, ishte një goditje shumë e madhe”, tha Anna. “Dhe befas, bota juaj ndryshon krejtësisht”.

Jack është djali pesëvjeçar i Anna me ish-bashkëshortin e saj Chris Pratt.

“Jack kishte disa operacione – një operacion të syrit dhe kishte një problem të vogël në zemër”, zbuloi Anna.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤