Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…

View Gallery
8 Photos
Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…
1-1651488114873

Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…
2-1501488114875

Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…
3-1401488114877

Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…
4-1171488114881

Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…
6-76-11488114885

Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…
7-63-11488114889

Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…
2014angelatimeline1488114918

Angela Crickmore, frymëzim për mjaft të rinj e të reja…
img_7776-1024x8241488114919

E quajnë Angela Crickmore, është 37-vjeçe dhe në këtë moment të jetës së saj ka arritur të ketë një numër të madh fansash, adhuruesish në rrjetet sociale si dhe është bërë frymëzim për mjaft të rinj e të reja.

Kjo për shkak se Angela ka arritur të humbë më shumë se gjysmën e peshës së saj trupore dhe të shndërrohet në një bukuroshe me muskuj, të lakmuar nga një pjesë e madhe e meshkujve.

Trupi i saj nisi të fryhej dhe të deformohej në moshën 14-vjeçare.

Erdhi një moment që u shndërrua në një femër obeze dhe që vendosi ti japë fund një herë e mirë kileve të tepërta. Ajo kishte parë mjaft njerëz që ia kishin dalë dhe tha e vendosur: “Nëse ata mund ta bëjnë, pse unë jo”? Braziliania, e cila tani jeton në Londër poston herë pas here fotografi të ndryshimeve të mëdha që ka pësuar trupi i saj.

Angela nuk turpërohet nga ajo që ka qenë dhe mundohet të jetë burim frymëzimi për të gjithë ata të rinj e të reja që janë mbi peshë. “Kisha shumë dyshime nëse do të humbisja peshë nëse nuk do të haja më si më parë, ndaj më duhej që patjetër të bëja ushtrime.

Nisa të konsultohem me një dietologe, të haja avokado, arra, patate të ëmbla etj. Më pas ushtrimet çdo ditë në palestër arritën të jepnin rezultat”, – tha vajza.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤