Andrea Bocelli duet me Dua Lipa, “ If Only“

View Gallery
2 Photos
Andrea Bocelli duet me Dua Lipa, “ If Only“
Andrea Bocelli

Andrea Bocelli duet me Dua Lipa, “ If Only“
dua-lipa

Zëri i tij i mrekullueshëm e ka kthyer Andrea Bocellin në një legjendë të muzikës bashkëkohore italiane.

Janë të shumtë artistët që e duan një bashkëpunim me të, sepse në këtë pikë, sidomos për të rinjtë, do të shënonte një moment kthese të jashtëzakonshme përsa i takon karrierës.

Por i madhi Bocelli është selektiv; dhe pikërisht duke ditur të gjitha këto, ne mësojmë se për albumin e vet të ri, “Si“ këngëtari lirik ka afruar Dua Lipan!!!!

Balada e kënduar prej te dyve titullohet “ If Only“. E plotë kënga nuk ka dalë ende, por teaser-i tregon një performancë të lavdërueshme të Duas dhe një harmoni të këndshme mes zërave të të dyve.

Një arritje e madhe kjo padyshim për këngëtaren shqiptare!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤