Amy Winehouse në një pikturë madhështore

Piktura e Amy Winehouse është vendosur në murin e jashtëm të lokalit të saj të preferuar “The Hawley Arms” në Candem. Këngëtarja legjendare është pikturuar në një kopësht angelez, e ulur në një stol, me disa lule të verdha në sfond dhe një cigare në dorë.

 

1. Amy

Picture 1 of 3

Në këtë pikturë madhështore Amy është përshkruar me shumë të drejtë si ‘Britannia’, një ikonë romake për Britaninë e Madhe.

Piktura është realizuar nga piktori anglez Reuben Dangoor.

Reuben ka publikuar foton në Instagram dhe shkruan: “Amy na mungon shumë. Legjenda e vërtetë e skenës muzikore.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤