Amber Rose dhe ish-i i saj Wiz Khalifa ‘festojnë’ për dashurinë e tyre përpara divorcit

3579b537d415dc574194e26348eacf50

Jo të gjitha divorcet duhet të jenë të shëmtuar! Amber Rose dhe Wiz Khalifa zyrtarisht kanë finalizuar divorcin e tyre të hënën, por çifti vendosi ta shënojë rastin me një festë.

amber-rose-800

“Shumë qejf natën e kaluar me ishin tim dhe ne nuk e festuam divorcin tonë, ne festuam për dashurinë tonë ” shkruan Rose në Twitter të martën.

rs_560x415-140925092804-1024-wiz-khalifa-amber-rose.ls.92514_copy

Ish-bashkëshortët ndajnë birin Sebastian, dhe kanë mbetur relativisht miq që nga ndarja e tyre.

89d338a5654207ecc4515413894b4bae

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤