Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin

View Gallery
10 Photos
Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 1

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 2

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 3

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Albi

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 4

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 5

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 6

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 7

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 8

Alba Hoxha shfaqet me fustan nusërie, Albi Nako s’e ruan dot emocionin
Alba Hoxha 9

Lidhja mes koreografit Albi Nako dhe balerinës Alba Hoxha ka qënë një nga më të diskutuarat së fundmi në media.

Çifti është komentuar gjatë, pasi është aluduar se shumë shpejt ata do të shkëmbenin edhe unazat.

Ndonëse e ka mohuar lidhjen, Albi Nako nuk e fsheh dot gëzimin kur sheh Albën të veshur si nuse me fustan nusërie.

Balerina e njohur Alba Hoxha është bërë nuse për herë të parë teksa ka sfiluar në një event dhe përveç hijëshisë së saj, ra në sy reagimi i Albi Nakos.

Ai e ka filmuar balerinën gjatë gjithë xhiros së saj dhe dukej mjaft i fokusuar në performancën e Albës, të cilën e ka etiketuar në videot në Instagram dhe ka vendosur disa emoji si për t’i treguar që duket si yll.

Po jua përcjellim së bashku me një set fotosh të saj…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤